luni, 30 ianuarie 2012

JUSTBEENPAID locul in care banii se multiplica in fiecare zi din an.


banner



Justbeenpaid este afacerea care i-ti plateste profitul realizat zilnic.
INSCRIEREA ESTE GRATUITA ,ba mai mult la inscriere primesti un bonus de 10$ pe care ii poti folosii la cumpararea unei pozitii in JSS-TRIPLER.
Inscrie-te pe:
                    
si nu vei avea decat de castigat.

Prima pozitie in jss-tripler o cumperi din bonusul primit la inscriere
Ciclul de multiplicare a banilor din pozitia jss-tripler este de 75 de zile cu un profit zilnic de 0,2%,astfel incat ai tot timpul necesar de a afla toate amanuntele despre aceasta afacere ,ai timp sa iti faci un cont de plata online la ALERTPAY(gasesti indrumari pas cu pas pe blogul meu despre crearea unui cont Alertpay,cum se alimenteaza cu bani contul Alertpay si cum poti retrage bani din acest cont.)

Daca ,ai cont Alertpay si vrei sa investesti ,poti face acest lucru imediat
dupa inscriere si din ziua urmatoare investitiei beneficiezi de profitul de 2%pentru fiecare pozitie jss-tripler pe care ai cumparat-o.
1 pozitie jss-tripler costa 10$.
Acest profit poate fii retras zilnic din momentul in care ai acumulat 20$
Pe parcursul celor 75 de zile cat dureaza ciclul in jss-tripler se aduna 15$/pozitie care sunt apoi transferati in JSS UNDE URMEAZA SA SE MULTIPLICE DE ASEMENEA intr-un system de matrice care la maturare iti adduce 60$.
Prin urmare JUSTBEENPAID ,combinatia JSS –TRIPLER si JSS aduce un profit bun pentru membrii sai.
Cu, cat cumperi mai multe pozitii cu atat profitul zilnic este mai mare apoi la incheierea ciclului in JSS-TRIPLER  in urma transferului in JSS  castigul final este mai mare de pe urma mai multor pozitii jss-tripler.
Cum poti actiona pentru ca investitia ta sa fie un success deplin si totusi sa poti achizitiona mai multe pozitii jss-tripler care implicit sa i-ti mareasca profitul zilnic si implicit si castigul final.
-investeste o suma sa zicem 100$=10 pozitii jss-tripler care i-ti adduce profit de 2$ ZILNIC.
Acesti 2$ profit pe zi devin 10$ dupa 5 zile deci poti cumpara alta pozitie  in jss-tripler.Dupa 30 de zile ai 16 pozitii jss-tripler care iti aduc un profit de 3,2$ pe zi.
Din acest moment poti astepta cateva zile(7 zile) pana cand se aduna 20$ profit care  poate fii retras. Retrage periodic cate 20 $ pana cand i-ti recuperezi suma investita initial apoi incepe din nou sa cumperi alte pozitii jss-tripler.
Dupa ce consideri ca profitul zilnic este sufficient de consistent poti alterna intre retrageri periodice si cumparari de noi pozitii.Asa poti avea linistea investitiei initiale recuperate si satisfactia castigului care nu este de loc de neglijat.
Eu personal asa am procedat ,am recuperat investitia initiala si in acest moment dupa 1 luna de la recuperarea investitiei, cumpar sistematic alte pozitii jss-tripler.
Voi comtinua in aceasi maniera retragand si reinvestind parte din profit.
In momentul in care ciclul in JSS-TRIPLER se va incheia si voi avea
efectuat transferul in JSS voi revenii si cu alte amanunte.
Pana atunci nu pot sa nu ii sfatuiesc , pe toti cei ce vor sa castge bani din investitii, sa se inscrie  in JUSTBEENPAID si sa se bucure de venituri de loc de neglijat.
Deci ,da clic pe lincul sau benerul de mai jos si vino alaturi de mine,castiga si tu asa cum castig eu !



banner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu