duminică, 5 februarie 2012

Citeste si afla cum poti sa i-ti alimentezi contul ALETRTPAY prin transfer bancar!!!

Cum poti sa i-ti alimentezi contul ALETRTPAY prin transfer bancar!!!



Daca vrei sa investesti bani online  sau sa faci o plata prin ALERTPAY trebuie sa iti faci un cont Alertpay.

Pentru moment Alertpay nu mai accepta plata prin transfer de pe card deci nu ai altceva de facut decat sa iti alimentezi contul Alertpay prin transfer bancar (Bank Transfer/wire deposit. )
Cere celor de la banca sa faca transferul prin ordin de plata catre AlertPay,asa nu platesti nici un comision.
INPORTANT :
prin operatiunea de alimentare a contului  AlertPay prin transfer bancar beneficiezi automat de verificarea contului tau AlertPay!




Ce ai de facut pentru a-ti alimenta contul Alertpay

Te logezi in contul tau AlertPay, mergi la Deposit apoi dai click pe Bank Transfer si adaugi datele contului tau bancar (daca ai card sigur are un cont la care e atasat). Banuiesc ca stii ibanul si ce mai iti cere acolo . Dupa ce ai finalizat mergi iar la Deposit, dai click pe Bank Transfer, introduci suma pe care vrei sa o depui, dai Next si apoi vei vedea contul iban al AlertPay de la Raiffeisen si Bank Deposit Code. Iti notezi aceste date. Cu acestea mergi la banca si platesti din contul tau in acel cont prin ordin de plata. In 1-2  zile lucratoare vei avea banii in contul AlertPay ,pe care apoi poti sa ii investesti unde doresti.Deci daca urmezi indrumarile poti ajunge rapid cu suma care doresti in contul AlertPay.
PRECIZARE-in cotul AlertPay vei vedea suma in lei nu e nici o problema deoarece AlertPay face tranzactia in dolari sau euro automat la cursul zilei si efectueaza transferul catre cei carora vrei sa faci plata.
Cel mai bine e sa faci depunerea cu bani (nu se ia commision).Deci daca ai bani in cont scoate banii pe care vrei sa ii depui in contul ALERTPAY si fa depunerea in contul lor.In ultima vreme eu asa am procedat atunci cand am vrut sa imi alimentez contul Alertpay.In 2-3 zile lucratoare vei avea banii transferati si poti face orice plata.

Acesta este codul SWIFT BIC pentru Raiffeisen Bank.



RAIFFEISEN BANK SA
RZBRROBU
.
Eu cu ei lucrez si nu am avut nici o problema pe parcursul a 2 ani.
EX. daca faci aceasta operatiune luni, pana miercuri ai banii in cont.Alertpay i-ti comunica prin mail momentul in care s-a realizat transferal ,si din acel moment poti face ce plata doresti.

DECI,creaza-ti contul Alertpay,depune bani in contul Alertpay si din momentul in care i-ti confirma transferul banilor poti incepe orice afacere doresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu