luni, 20 februarie 2012

JUSTBEENPAID! Chiar CA, merita sa te inscrii la JUSTBEENPAID !

CARE sunt motivele pentru care merita sa te inscrii si tu ,daca vrei sa castigi bani online


banner


la Justbeenpaid :




1. Este o afacere care iti ofera ca si bonus la inscriere 10$ pe care ii poti folosii la cumpararea unei pozitii in jsstripler-care este o sectiune din JUSTBEENPAID si care pe perioada de 75 de zile cat dureaza ciclul iti da un profit de o,2% zilnic(1$ la 5 zile)


2. jss-tripler este usor accesibil mai ales incepatorilor in acest tip de afaceri.


3. Justbeenpaid ofera pentru avansati mai multe sectiuni deci mai multe programe de castig .


4. Are programe complexe de indrumare pentru toate nivelurile


5. Pentru inscriere nu este obligatoriu sa ai un cont de plati online(ai tot timpul la dispozitie pentru a-ti crea un cont Alertpay de exemplu)


6. Daca ai un cont de plati online si vrei sa investesti, intrii imediat in programul de profit de 0,2%dupa suma investita in jss-tripler.(1 pozitie jss-tripler costa 10$.
Ex. Daca cumperi 10 pozitii in jss-tripler ai un profit zilnic de 2$


7. Poti reinvestii profitul cumparand alte pozitii jss-tripler sau poti retrage castigul incepand cu 20$.


8. Cererile de retragere a profitului sunt onorate in maxim 24 de ore.


9. Poti investi folosind procesorul de plata ,AlerPay,Libertyreserve sau SlidTRust.


10  In sistemul jss-tripler
- castigi 2% din suma investita, zilnic(pe care dupa dorinta ii poti retrage sau reinvesti.)
-se acumuleaza alti 2% din suma investita in ciclul de 75 de zile
-se transfera la finalul celor 75 de zile suma acumulata (15 $ PENTRU FIECARE POZITIE CUMPARATA) IN SISTEMUL MATRICE DIN JSS CARE LA UMPLERE I-TI MAI ADUCE 60$
Eu dupa 2 luni de la inscrierte mi-am recuperat suma investita initial asa ca, de acum profitul zilnic si profitul din ciclu se acumuleaza doar din Profitul generat de afacere.
Am prezentat in linii mari ce oportunitati ofera aceasta afacere.Pentru mai multe detalii inscrie-te ,INSCRIEREA este gratuita, si vezi apoi, in interiorul siteului complexitatea amanuntelor care iti sunt oferite  de  JUSTBEENPAID.

6 comentarii:

  1. cine ocupa pozitiile care le cumperi? poti sa plateste pt pozitii si sa nu fie ocupate? lasa un raspuns aici te rog

    RăspundețiȘtergere
  2. Pozitiile pe care le cumperi in jss-tripler sunt ale tale nu sunt distribuite nimanui.I-ti apar pe pagina ta -la pozitii cu data cumpararii lor ,si zilnic este adaugat profitul de 2%pentru fiecare pozitie.

    RăspundețiȘtergere
  3. poti sa imi explici ce e cu pozitia aia? o cumpar si de ce primesc 2% pt ea? si inca ceva daca nu intru 50 zile cand intru o sa am 10$ pt 50 zile de 2%?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la inscriere primesti cadou de bun venit de la Justbeenpaid 10$ pe care ii poti folosi doar pentru cumpararea unei pozitii in jss-tripler.Acest bonus -cadou este introdus de cam 2 luni si urmareste sa ajute membri noi inscrisi sa vada concret cum functioneaza jss-tripler.
      Acest sistem este valabil pentru fiecare pozitie pe care membrii o cumpara si aduce zilnic 2% din suma investita timp de 75 de zile cat dureaza ciclul in jss-tripler.citeste amanuntele pe blog la postarile despre Justbeenpaid.

      Ștergere
  4. da dar daca nu intru o saptamana el ma plateste in continuare nu? si inca ceva am 1 referal si scrie ca ma 1$ comision de la el... da nu ii am la jss triple balance nici la jss. unde sunt banii si cum ii bag in cont pt a cumpara pozitii..cand ajung la 10 referali.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da,justbeenpaid plateste comisionul de 2%fara a conditiona intrarea ta pe site.
      Daca ai referali trebuie sa iei legatura cu ei prin mail si sa te asiguri ca stiu ca cei 10$ primiti de ei la inscriere sunt transferati in jss-tripler si ca apoi isi cumpara pozitia in jss-tripler.Fara finalizarea transferului in jss-tripler si fara a-si cumpara pozitia in jss-tripler nu ai nici un beneficiu nici tu dar mai ales referalii tai.Daca consideri oportun poti sa ii indrumi spre blogul meu pentru a se documenta despre cum trebuie sa procedeze pentru a cumpara aceasta prima pozitie.Eu incerc sa contactez pe toti cei ce se inscriu pe lincul meu si sa le ofer sprijin daca au nevoie.

      Ștergere