miercuri, 8 februarie 2012

Cateva amanunte despre cum funtioneaza jss-tripler.



Jss-tripler are un ciclu complect de 75 de zile cu un profit de 0,2% zilnic pentru suma investita.
1 pozitie in jss-tripler costa 10$
La inscriere primesti un bonus de 10$=1 pozitie jss-tripler
Dupa primirea celor 10$ trebuie sa intri pe pagina jss-tripler si urmand indrumarile :Intra in aria JSS-TRIPLER SI da clic pe:Your Steps to SuccessReview the JSS-Tripler Introduction
and the NEW!! HOW-TO DOCUMENTS Se va deschide o noua p[agina ,in partea de jos gasesti:GuideToFundingYourJssAccount.pdfDa clic pe el si vei avea prezentarea pas cu pas a tot ce e necesar sa faci pentru a transforma cei 10$ primiti la inscriere in profit.
Daca ai un cont de plati online si vrei sa investesti ,
cel mai avantajos este sa investesi in pachete de 4 pozitii,pentru ca dupa ciclul de 75 de zile din jss-tripler se transfera cate 4 pozitii in sistemul jss de matrice unde la umplerea matricei primesti 60$
O matrice complecta are 6 pozitii  deci, ai 4 pozitii transferate din jss-tripler, restul de 2 pozitii se complecteaza relativ repede sau  daca doresti un castig mai rapid le poti cumpara pentru 2,5$ pozitia.
Sa spunem ca dupa ce te-ai inscris si ai cumparat 1 pozitie din cei 10$ primiti la inscriere mai investesti in cumpararea inca a 11 pozitii care te costa 110$.In acesta situatie ai in total 12 pozitii care vor fii tranferate in jss dupa 75 de zile  in 4 matrice.Acestea la maturare va adduce fiecare un castig se 60$(60x4=240$)
In ceace priveste profitul pe care il realizezi in jss-triple ar arata asa:
-Pentru fiecare pozitie de 10$ dupa 75 de zile ai 15 $ care se transfera in jss in sistemul de matrice.
-Pe langa aceasta ai zilnic un  profit de 0,2%=2,4$(pentru 12 pozitii sau pentru cei 120$)Care poate fii retras sau reinvestit in cumpararea altor pozitii in jss-tripler.
In total castigul net este de 180$.din care poti plati upgradeul in jss care costa 15$ si care este obligatoriu atunci cand vrei sa operezi retrageri de bani castigati in jss-tripler sau din jss dupa castigarea celor 60$ la umplerea unei martice,sau poti cumpara alte pozitii in jss-tripler care iti vor adduce un spor la profitul zilnic.
Am dat un exemplu, mai multe amanunte despre ce iti ofera jss-tripler poti afla accesand calculatorul  care este postat pe pagina home jss.

SPECIAL CALCULATOR
See just how much you can earn with JSS-Tripler!

Daca te decizi sa investesti o suma de bani in jss-tripler, pentru a fii scutit de teama ca ai putea pierde banii poti stabili o strategie de retras din profit proportional cu suma reinvestita. Sau sa reinvestesti de exemplu profitul realizat timp de o luna urmand apoi sa –ti retragii banii investiti initial.
ATENTIE ! Suma minima care poate fii retrasa este 20$.
Pentru a putea retrage banii ,profitul castigat in jss-tripler trebuie transferati in jss si apoi retrasi prin AlertPay.
JSS este punctual principal pentru JUSTBEENPAID.
JSS este locul de fondare primara de unde poti alimenta jss-tripler….si de asemenea locul in care se aduna castigul inainte de al putea retrage.
Justbeenpaid ofera raspunsuri punctuale si amanuntite pentru ori ce intrebare in cadrul FAQs .

In acest moment consider ca este locul cel mai bun si mai rapid in care iti poti multiplica banii.
Merita sa investesti un pic de timp inscriindu-te ,(inscrierea este gratuita) ,apoi cautand informatii in cadrul paginii personale si nu in ultimul rand sa investesti o suma care sa i-ti aduca profitul dorit.
Succes in lumea investitiilor online .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu