miercuri, 12 septembrie 2012

PROFITCLICKING O AFACERE CARE PLATESTE LA FEL CA SI JSS.


JUSTBEENPAYD a devenit PROFITCLICKING dar sistemul de profit este acelasi!
Inscriere la Profitclicking,
Da clik pe link
apoi, da clik pe JOIN in partea de sus a paginii.Complecteaza datele cerute,nume,adresa mail,stabileste o parola(passwort) si un cod pin (compus din 6 cifre)noteaza passwortul si codul pin undeva in afara calculatorului ca sa le poti avea in cazul ca le uiti la logare.
First Name:*
Last Name:*
E-mail:*
Confirm E-mail:*
Password:*
Confirm Password:*
Account Security PIN-Code:*
Confirm Account Security PIN-Code:*

By selecting this box I fully understand, accept and agree to adhere to the Terms Of Service, Member Agreement, Disclosures, Privacy Policy, Spam Policy in their current form and future revisions made by this website or any affiliated website associated with www.ProfitClicking.com.
I agree
Dupa inscrierea datelor da clik pe caseta verde-I AGREE ,apoi pe Join Now.



Dupa finalizarea inscrierii datelor vei primii un mail de la admin.confirma inscrierea dand clik pe lincul de confirmare dupa care logheaza-te.
Dupa inscriere primesti bonus 10$ din partea Profitclicking pentru demararea afacerii.


Pe pagina principala vei vedea in stanga casetele cu componentele siteului ,pe zona centrala casetele ce contin pozitiile cumparate,castigul zilnic,castigul total…si mai jos zona de traffic in care apar siteurile ce trebuie vazute pentru a beneficia de profit zilnic,
Pentru noii membrii se cere ca zilnic sa dea clic si sa vizualizeze 3 siteuri pentru a se bucura de castigul de 0,2% pe zii pentru suma investita.Pentru a putea vizualiza aceste siteuri-reclama da clik pe"View Ads"in sectiunea "Schimb de trafic",
Acest lucru trebuie facut zilnic pentru a beneficia de profit.
Durata de rulare a celor trei siteuri este de 1 minut.
Profitul de 2%se aplica sumei investite.Ex.daca achizitionezi 10 pozitii =100$ obtii un profit de2$pe zii.Dupa 5 zile castigul de =10$ poate fii dirijat spre cumpararea a inca a unei pozitii.Repetand aceasta operatiune de fiecare data cand se acumuleaza un profit de 10$ in timp relativ scurt ajungi la un profit consistent .
Daca decizi sa retragi banii castigati trebuie sa stii ca poti retrage bani  cand ajungi la castigul minim de 20$.
IMPORTANT.
Pentru a putea investii din banii tai in cumpararea mai multor pozitii sau pentru a putea retrage castigul, ai nevoie de un cont de plati online.
Daca nu ai un cont de plati online poti sa i-ti faci un cont Alertpay-Payza.

https://secure.payza.com/?tyQ1ieK1ITLIap0RYfeTsw%3d%3d


Crearea contului este gratuita.Gasesti pe blogul meu amanunte despre crearea contului in postarea :
TOTUL DESPRE Alertpay-Payza!
Ciclul unei pozitii in valoare de 10$ este de 81 de zile si genereaza un profit de 15$ dupa care expira.
Daca ai 4 pozitii cumparate la incheierea ciclului,la expirare sunt trecute intr-o matrice care are 6 pozitii si care la umplerea ei genereaza un profit de 60$.Noul site Profitclicking,pastreaza aceleasi reguli de castig pe care le-a avut JSS.
Am castigat timp de un an constant ca membru JSS,acum contul meu a fost mutat pe noul site Profitclicking si  i-mi ofera aceasi sursa de profit.
Daca vrei si tu ,sa castigi bani online pe net intr-o afacere care plateste ,inscrie-te,investeste si bucurate de castigul generat la Profitclicking.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu