luni, 10 septembrie 2012

JUSTBEENPAID A DEVENIT DIN 22 AUGUST PROFITCLICKING!


Pentru toti membri inscrisi pana la data schimbarii numelui siteului nu este o noutate.
Toate conturile existente au fost transferate pe noul site si de ieri este aproape 100% functional.
Majoritatea functiunilor sunt identice.Se pastreaza aceasi oferta  de castig de 2% din investitie pe zi pentru zilele lucratoare de luni pana vineri si 1,5% pe zi pt zilele de sambata si dumineca.
De asemenea pentru testare sau pentru cei ce nu au in momentul inscrierii bani de investit se ofera un bonus la inscriere de 10$ pentru a putea demara afacerea si automat pentru a genera castig.
Da clik pe lincul de mai jos si inscrie-te
nu ai ce pierde,ai doar de castigat. Pe care il poti deschide

Aceasta afacere adduce profit oricui ,nu necesita experienta ,e nevoie doar de o conexiune la internet,o adresa de mail si daca inca nu ai de un cont de plati online,Payza pe care il poti deschide gratuit

Da clik pe lincul de mai jos si fa-ti un cont  Payza

https://secure.payza.com/?tyQ1ieK1ITLIap0RYfeTsw%3d%3d

Daca ai nevoie de indrumari despre cum sa i-ti creezi un cont Payza gasesti toate amanuntele pe blogul meu in postarea TOTUL DE SPRE Alertpay-Payza!
Payza i-ti da posibilitatea de a face plati online si de a primii banii castigati in contul tau.
Castigul la Profitclicking este ca si la jss proportional cu numarul pozitiilor cumparate.O pozitie costa 10$.
Daca ai citit despre JSS-TRIPLER inseamna ca stii cum functioneaza PROFITCLICKING care este identic doar numele si paginile siteului , difera ca prezentare.
Totusi sunt si noutati ,ofera posibilitatea de a inscrie lincuri pentru schimb de traffic si pentru a putea retrage banii castigati trebuie sa vizionezi un numar 25 de siteuri la interval de 7 zile.Le poti viziona cand ai timp ,se contorizeaza sin u i-ti rapeste mai mult de 10 minute.
Cei care au fost inscrisi initial la JSS-TRIPLER stiu ca se pot castiga bani frumosi daca se investeste in aceasta afacere.Cei ce se inscriu de acum inainte vor avea confirmarea unui castig de loc de neglijat.
Eu am castigat si castig in continuare de aproape un an din aceasta afacere bani frumosi.
Platesc promt la cerere dupa ce ai castigat primii 20$
DECI JSS s-a transformat in PROFITCLICKING dar ramane aceasi sursa buna de a castiga bani online.Vezi ce oportunitati ofera afacerea!
I-ti doresc si tie success in afaceri online si sa ajungi sa castigi pe net bani, la fel ca mine si multi altii care am avut sansa de a ne bucura de oportunitatea oferita de aceasta afacere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu