marți, 10 ianuarie 2012

CUM POTI SA ITI ALIMENTEZI CONTUL ALERTPAY cu bani de pe card .

Alimentarea contului AlertPay cu bani de pe card

Un  aspect important este alimentarea contului AlertPay cu bani de pe card sau dintr-un cont bancar. De cele mai multe ori cand platesti pe internet cu AlertPay ti se da varianta sa platesti direct de pe card insa sunt si unele companii care nu accepta plata cu cardul si trebuie sa platesti direct din contul tau AlertPay. Ce iti ramane de facut daca nu ai bani in contul tau AlertPay? Ai putea sa faci bani dintr-o afacere sau sa iti trimita cineva bani direct in contul tau AlertPay, poate te imprumuta un prieten. Daca pur si simplu ai bani pe card si vrei sa investesti undeva prin AlertPay, ai incercat sa platesti direct cu cardul prin AlertPay si nu s-a putut atunci nu-ti ramane decat sa pui bani din contul tau bancar (de pe card). Aceasta operatiune se realizeaza astfel:
 Te logezi in contul tau AlertPay, mergi la Deposit apoi dai click pe Bank Transfer si adaugi datele contului tau bancar (daca ai card sigur are un cont la care e atasat).
Dupa ce ai finalizat mergi iar la Deposit, dai click pe Bank Transfer, introduci suma pe care vrei sa o depui, dai Next si apoi vei vedea contul iban al AlertPay de la Raiffeisen(eu cu aceasta banca lucrez) si Bank Deposit Code. Cu acestea mergi la banca si platesti din contul tau in acel cont (daca ai internet banking platesti foarte simplu prin ordin de plata) si la detalii treci acel Bank Deposit Code. In 3-5 zile lucratoare vei avea banii in contul AlertPay.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu