sâmbătă, 25 iunie 2011

INVESTIND BANI SAU MUNCA POTI AJUNGE LA VENITURI PASIVE DE LOC DE NEGLIJAT!



Pentru cei care au rezerve in a crede in venitul pasiv generat de afaceri care au la baza investitii!
Cea ce ma determinat sa scriu aceasta pagina a fost avalansa de intrebari cu privire la cele 2 afaceri care au la baza investitii(cat investeste fiecare e decizie personala)Singura mea intentie este de a ajuta pe cei care au nevoie la demararea si sustinerea acestor afaceri.Am facut o analiza a problemelor cu care m-am confruntat eu personal in timp si am dorit sa ajut pe cei ce vor sa intre in asemenea sisteme care genereaza venituri passive .Nu sunt LIDER DE GRUP!Sunt un om ca si toti ceilalti dar care, poate are mai multa disponibilitate in a impartasii din propria experienta.Am trecut pe langa oportunitati care mi-ar fi adus o buna complectare a veniturilor,din teama,din neincredere,din cauza ca intrasem in afaceri pe net sustinute de scameri(ca sa  nu le spun excroci) am generat bani pentru altii si cand a fost vorba de plata, am ramas vorbind singura!Acea etapa e acum amintire deoarece frustrata si chiar disperata pot spune am dat din pura intamplare  de o postare care vorbea de o experienta similara cu a mea,o persoana care se oferea sa indrume( in limita timpului) pe cei ce doreau sa ajunga sa creada ca si ea in VENITURI PASIVE! Astazi pot spune ca am in acest Om un prieten adevarat ,care ma invatat multe!
1.Ca trebuie sa decizi ce vrei sa faci
2.sa ai rabdare si sa perseverezi daca ai ales o afacere ce da rezultate in timp,(am abandonat cateva afaceri bune ,care din lipsa de cunostine am crezut ca nu sunt viabile,referali de ai mei acum fac bani frumosi de pe urma lor!)
3.sa cauti sprijin cand te poticnesti,(din orgoliu am crezut ca ma pot descurca singura ,si  s-a dovedit contrariul)
4.sa nu crezi in posibilitate de a te inbogati peste noapte,(am experimentat pe propria piele si inca ma ustura acest lucru)
5.sa investesti si sa lasi persoane cu experienta sa genereze profit si pentru tine,
6.sa iti doresti si sa crezi in venitul pasiv care iti ofera o viata decenta!
Singurul mod de a vedea ca aceste afaceri functioneaza este:
1.sa devii membru (inscrierea este gratuita)
2.sa acorzi atentie paginilor interne a fiecarei afaceri (pentru a vedea ce oportunitati ofera fiecare)
3.sa iti faci daca nu ai, un cont AlertPay care este agreat de toate afacerile, pentru tranzactii online(gasesti ajutor in crearea rapida a contului AlertPay pe blog)
4.sa te decizi sa faci o investitie minima pentru a verifica pe cont propriu daca promisiunile  de castig se concretizeaza sau nu.
Eu personal asa am procedat si pot promova fara reserve in acest moment cele 4 afaceri care se bazeaza pe investitii.
Am sa prezint in cateva cuvinte CELE 2 AFACERI DE INVESTITII unde sunt implicata direct si pe care le promovez din dorinta de a oferii si altor personae oportunitatea de a realiza venituri passive pe internet.(nu am nevoie de referali i-mi sustin singura investitiile)
Venitul pasiv: este venitul pe care-l obtii indiferent daca muncesti sau nu pentru el. Este un venit repetitiv si este generat indiferent de activitatea ta.
Exemplu: Detii un apartament pe care-l inchiriezi. Luna de luna primesti chiria indiferent de ce faci tu in acea luna. Totul este sa ai chiriasi.
Sau, detii un cont bancar, in care ai depus o suma de bani si primesti dobanda luna de luna. Dobanda o primesti, indiferent de ce faci tu in acea luna.Ori de ce nu,investesti o suma de bani intr-o afacere care in baza unei sume investite iti genereaza profit!
Si acum o sa prezint concret fiecare afacere in parte si ce ofera fiecare!
Club ASTERIA

Este o afacere pe termen lung care ofera posibilitatea de a investi in rate lunare(taxa de abonament de 10 sau 20$)urmand ca dupa 1 an si jumatate de contributie suma finala sa genereze venitul pasiv de 400$pe saptamana=1600$ pe luna(luna de luna)Stiu ca un an si jumatate poate parea mult dar sa stiti ca timpul trece si cu cat va decideti mai repede sa actionati cu atat mai repede puteti ajunge la acest venit pasiv!Club Asteria ofera membrilor sai si alte instrumente de asi rotunjii veniturile in functie de experienta in activitatea online si de inplicare.gasiti amanunte in limba romana pe blog.
ATENTIE
Programul de bonus pentru noi membrii inscrisi de fiecare( membru) este valabil doar pentru cei care isi activeaza calitatea de membru platitor de abonament(10 sau 20$)
Daca insa nu doresti sa inscri referali(noi membrii),
poti ajunge la venitul pasiv de 1600$ pe luna dupa un an si jumatate prin simpla contributie lunara (PLATA ABONAMENTULUI DE 20$ LUNAR )
Eu consider ca e o oportunitate deloc de neglijat.
Inscriere pe:


 

UINVEST
Uinvest actioneaza ca un mediator financiar intre companii si investitori. Fondata in 2007, Uinvest are acum peste 20 de angajati, un birou in Ucraina (Kiev) si altul in SUA (Beverly Hills, California). A procesat pana acum peste 60 000 000 $ colaborand cu peste 5 000 de investitori. Uinvest ajuta proprietarii de afaceri si investitorii sa se intalneasca online asigurand o platforma in beneficiul tuturor. Site-ul permite potentialilor investitori sa devina actionari intr-o afacere doar prin cateva clickuri. Investitorii pot analiza afacerile, pot interactiona cu alti investitori, sa cumpere si sa vanda actiuni si chiar sa ia decizii manageriale. Toate acestea online, in timp real!
  Uinvest, cauta diverse proiecte cum ar fi restaurante, hoteluri, mall-uri, benzinarii etc. care vand actiuni. Prin intermediul celor de la Uinvest noi putem cumpara aceste actiuni de pe urma carora primim un castig lunar. O sa vezi proiectele descrise pe site-ul cumpaniei, pretul fiecarei actiuni si cati bani iti aduce in fiecare luna.  Cea mai ieftina actiunie se poate cumpara cu doar 14 $ si iti aduce un castig lunar de 2 $, este vorba de un restaurant si hotel rural iar cea mai scumpa este de la un hotel vip si costa 1 550 $ iar profitul lunar este de 345 $. Se pot cumpara mai multe actiuni de la mai multe proiecte in functie de banii pe care vrei sa ii investesti. De asemenea le poti vinde cand vrei. Acel venit lunar il primesti atat cat tine perioada de investitie (vezi Investment period la fiecare proiect) apoi companiile cumpara actiunile de la tine, insa cele mai multe sunt pe o perioada nelimitata.
Inscriere gratuita pe:
 Uinvest are si un program de afiliere, recomandand afacerea altor persoane si inscriindu-le de pe linkul tau de afiliat primesti 10% din ce investesc ele.(bonusul este valabil pana la finele anului)
Amanunte pe blog .
Pana in present eu am investit doar in cateva actiuni,vreau sa ma familiarizez cu acest tip de investiti si pentru ca sunt inplicata in celelalte 3 afaceri si postarile pe bloguri ramane ca un plan de perspectiva mai degraba.


EU CRED CU TARIE CA, DACA AI UN VIS ,trebuie sa iti urmezi VISUL SI NUMAI ASA VISUL VA DEVENII REALITATE!
Aceste 2 afaceri de investitii sunt usor de gestionat fac parte din asa zisele afaceri la cheie,nu necesita cunostinte deosebite,in plus pe blogul meu gasiti indrumari pas cu pas in limba romana care sa va ajute in demararea lor.Doresc din tot sufletul sa fie cat mai multi cei ce se pot bucura de venituri passive,sa dispara macar pentru cei care intra pe aceasta pagina teama de a demara afaceri ce implica investitii pentru ca nu sunt de loc complicate,pentru ca pe blog gasesc sprijinul de care au nevoie gratuit ,pentru ca sunt convinsa ca daca vrei sa castigi bani online trebuie sa investesti sau sa te implicit in programele de afiliere oferite.
Eu am decis pentru mine,in rest fiecare decide pentru EL!
Ganditi si cantariti si nu renuntati la oportunitatile pe care aceste afaceri le ofera!



Va doresc succes si mereu venituri passive!
Adnana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu