miercuri, 8 iunie 2011

CUM sa iti faci CONT la AlertPay!

CUM sa iti faci CONT la AlertPay!

Acordati cateva minute si cititi pana la capat!


Acestia sunt pasii de urmat pentru crearea unui cont ALERTPAY COMPLECT!




AlertPay este un sistem online de plata , puteti efectua tranzactii de bani in orice colt al lumii in alt cont alert pay

da clic pe:


Sa incepem cu ce ai nevoie :

1.Un e-mail,deci o adresa de e-mail.

2. Sa ai 18 ani sau sa-ti faci cont pe numele unei persoane adulte (mama,tata,prieten,etc).3

3.Sa ai un card pe care sa iti pui banii munciti online (cel mai recomandat in domeniul online este Visa de la ING  sau RAIFFEIZEN Bank),sau ori care alta banca ce deschide cont online.

Ca sa castigi bani online trebuie sa ai un loc unde sa-i depozitezi si prin care sa-i pui pe card, de aceea ai nevoie de un cont la AlertPay.

AlertPay este un sitem de plata online, prin care poti trimite si primi bani rapid si sigur, aproape oriunde in lume. Deschiderea unui cont este grauita si dureaza cateva minute.  Trebuie sa ai minim 18 ani pentru a putea deschide un cont AlertPay.

(1). INREGISTRARE : (este obligatorie)

I.1. Choose your country: Selecteaza "Romania" din lista.

I.2. Choose your account type: Bifeaza "Personal Starter" si click "NEXT".Account Owner Contact Information.

1. First Name: NUME.

2. Last Name: PRENUME.

3. Address Line 1: ADRESA.

4. Address Line

2: CONTINUARE ADRESA (in cazul in care nu incape pe prima linie).

5. City / Town: ORAS.

6. Country: ROMANIA.

7. Region: JUDETUL.

8. Postal Code: COD POSTAL .

9. Country Of Citizenship: ROMANIA.

10. Home Phone: NR. TEL (adauga "4" inaintea nr. de telefon Ex: 40746123456).

11. Occupation: OCUPATIA (in cazul in care nu ai nici o ocupatie, selecteaza "Other").

12. Date Of Birth: DATA NASTERII (luna/ziua/anul)

Click "NEXT"AlertPay Account Login.

1. Email Address: ADRESA EMAIL.

2. Re-enter Email Address: RESCRIE ADRESA DE EMAIL.

3. Password: PAROLA (sa fie unica, sa contina litere+cifre si  pe care este bine sa o notezi undeva de unde sa o poti gasi in caz ca uiti parola ).

4. Re-enter Password: RESCRIE PAROLA.

5. Transaction PIN: PINUL PE CARE IL VEI FOLOSI LA TRANZACTII (4-8 cifre).

6. Re-enter transaction PIN: RESCRIE PINULPassword Recovery.

7. Security Question #1: SELECTEAZA O INTREBARE DIN LISTA.

8. Answer #1: RASPUNSUL LA INTREBAREA SELECTATA.

9. Security Question #2: SELECTEAZA O ALTA INTREBARE DIN LISTA.

10. Answer #2: RASPUNSUL LA INTREBAREA SELECTATA,
Third PartySelecteaza "No"Word Verification.Codul din imagine trebuie scris in casuta de mai jos.User AgreementBifeaza "I agree to AlertPay's User Agreement"Click "REGISTER"Validate EmailVerifica email-ul pentru ca ai primit un mesaj cu un link pe care va trebui sa dai click. Dupa ce ai dat click pe acel link, te vei putea loga in cont cu adresa de email folosita la inregistrare si parola.

(2). VERIFICARE CONT : (este obligatorie)

Verificarea contului este primul pas ce trebuie facut dupa inregistrare. Pentru a-ti verifica contul trebuie sa le trimiti celor de la AlertPay urmatoarele documente:1. Copie scanata dupa cartea de identitate sau permis de conducere sau pasaport2. Copie scanata dupa extras de cont bancar sau o factura recenta fie de telefon fie de gaz sau curent. *Factura trebuie sa fie pe numele tau.Trimiterea acestor copii se face online prin uploadarea lor direct din contul tau AlertPay. Dupa ce ai scanat documentele de mai sus, acceseaza linkul "Become AlertPay Verified" din ultimul chenar din partea stanga. Apoi selecteaza "Photo ID" si click "NEXT" pentru a uploada unul din documentele mentionate la punctul 1. Dupa ce ai trimis documentul respectiv, acceseaza "Proof Of Address" pentru a uploada unul din documentele mentionate la punctul 2. Dupa ce l-ai trimis si pe acesta, contul va fi verificat in maxim 10 zile lucratoare.

(3). ADAUGARE CONT BANCAR : (este obligatorie pentru a putea trimite banii pe card)

Pentru a adauga un cont bancar, acceseaza Profile > Financial > Bank Accounts si click "ADD". Procesul cuprinde 5 pasi :1. Selecteaza Romania din lista si click "NEXT".2. Selecteaza prima optiune si click "NEXT".3.a. Account Type: SELECTEAZA "Personal Savings" din lista.b. SWIFT BIC: CODUL BANCII (in cazul in care nu stii codul SWIFT, acceseaza acest link)c. IBAN: CODUL IBANd. Bank Name: NUMELE BANCIIClick "NEXT"4. Verifica daca datele sunt corecte si apoi click "ADD BANK ACCOUNT"5. Contul a fost adaugat cu succes.

* Sectiunile (4) si (5) nu sunt necesare deocamdata,asa ca puteti trece la Pasul 2!

(4). RETRAGERE/DEPUNERE FONDURI (Aici veti da cand veti vrea sa puneti banii pe card).

Pentru a retrage fonduri click Withdraw > Bank Transfer. Aici va trebui sa completezi urmatoarele campuri:From Balance: MONEDA DIN CARE VREI SA TRIMITI BANIITo Bank Account: ALEGE CONTUL BANCAR IN CARE VREI SA PRIMESTI BANIIAmount: SUMA PE CARE VREI SA O RETRAGIClick "NEXT".Verifica daca datele sunt corecte, introdu PINUL PENTRU TRANZACTII si apoi click "WITHDRAW". Banii vor ajunge in contul tau bancar in maxim 5 zile lucratoare.Pentru a depunde fonduri click Deposit > Bank Transfer. Aici va trebui sa completezi urmatoarele campuri: Bank Account: ALEGE CONTUL BANCAR DIN CARE VREI sa TRIMITi BANII Amount: SUMA PE CARE VREI SA O DEPUI Click "NEXT".Verifica daca datele sunt corecte si click "DEPOSIT". Acum vei primi un email cu urmatoarele date pe care va trebui sa le introduci la efectuarea transferului:Account Name: NUMELE CONTULUI IBAN: CODUL IBANSWIFT BIC: CODUL SWIFTBank Deposit Code: ATENTIE!!! ACEST COD TREBUIE INTRODUS LA "DETALII PLATA"Amount to deposit: SUMA PE CARE TREBUIE SA O DEPUIDupa ce ai efectuat transferul, banii vor ajunge in contul AlertPay in maxim 5 zile lucratoare.

(5). EFECTUARE PLATI : (O sa aveti nevoie de aceasta sectiune, doar daca o vreti sa trimiteti bani unui alt membru care are cont la ALertPay).

Pentru a efectua o plata catre un beneficiar, acceseaza "SEND MONEY". Aici va trebui sa completezi urmatoarele campuri: To: ADRESA DE EMAIL A BENEFICIARULUIAmount: SUMA PE CARE VREI SA O TRIMITIBalance: MONEDA DIN CARE VREI SA TRIMITI BANIIPurchase Type: (Servicii, Bunuri, Bunuri Licitate, Altele)Click "NEXT"Verifica daca datele sunt corecte, introdu PINUL PENTRU TRANZACTII si click "SEND". Banii ajung la beneficiar in cateva secunde.


Acestia sunt pasii de urmat pentru crearea unui cont ALERTPAY COMPLECT!


DAR EXISTA SI METODA MAI SIMPLA  PE CARE O PREZINT in postarea-
CUM POTI AVEA UN CONT ALERTPAY FUNCTIONAL IN 3 ZILE LUCRATOARE!




Success la crearea contului AlertPay!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu