luni, 18 aprilie 2011

Va invit sa faceti si voi parte din CLUB ASTERIA, clubul al caror numar de membrii creste in fiecare zi!

Nu este MLM, nu trebuie sa inscrii pe nimeni !                                     
  • Nu trebui să vinzi nimic
  • Nu trebuie să faci nici un web-site
  • Nu trebuie nici o abilitate deosebită
  • Suma săptămânală maximă care se achită este un venit de 400 USD

   






Numele ei este garanția clarității oportunității acestei afaceri.

Fondatorul și directorul administrativ al Clubului Asteria este Andrea Lucas.
Directorul cu cea mai înaltă funcție de conducere este Andrea Lucas, doamnă de afaceri de origine austriacă, este una din fondatorii Băncii Mondiale – numele ei este garanția clarității oportunității acestei afaceri.
A terminat studiile la Harvard, PMD, MBA, CPA, CMC
  • A fost directoarea Băncii Mondiale
  • A fost manager la peste 100 de proiecte la Organizația Internațională Financiară
  • A condus negocieri de finanțare în China, Filipine, Rusia și alte țări
  • A fost managerul unor companii mixte în Ungaria, Austria și Cehia
  • Este președintele al Consorțiului de Dezvoltare din Asia
  • Este scriitoare – carte apărută: My Life's A Mess- But I Can Fix It (Viața mea este dezordonată, dar poate fi remediată)

Are o experiență financiară de 30 de ani (este o persoană autentică, verificabilă). A lucrat mai mult de 20 de ani în țările în curs de dezvoltare, și unul din scopurile sale principale este de a ajuta oamenii care trăiesc acolo.

În calitate de specialist în domeniul financiar, a sesizat ce sume enorme de bani se mișcă în lume și cât de mare este costul de tranzacție al acestora.

Numai în SUA în 2009 au transferat mai mult de 60 de miliarde de dolari în afara Statelor Unite cei 37 de milioane de imigranți. Cheltuielile de virament a acestor tranzacții a fost de 5 miliarde $.
Gândește-te, la ce sume se ridică cheltuielile de virament a sumelor care sunt tranzacționate în lume.

De aceea a înființat Clubul Asteria. A țintit un fragment din această piață și faptul, ca membrilor acestora să fie mai ieftină tranzacționarea sumelor.
O firmă americană (cu extrem de multe servicii și cu conducători și consultanți de foarte înaltă calificare), Club Asteria oferă o oportunitate reală de afacere online. Firma, din venitul propriu acordă săptămânal membrilor clubului părți, asigurând astfel un venit continuu, de lungă durată membrilor săi.

Să vedem, ce îți oferă această oportunitate:

Poți alege între două tipuri de membru:
membru de argint (silver membership) – taxa este de 9,95 dolari pe lună
membru de aur (gold membership) – taxa este de 19,95dolari pe lună

Tabelul de mai jos arată veniturile posibile care pot fi realizate prin calitatea de membru de aur (20 dolari). În prima săptămână prin plata a 20 dolari, taxă de înscriere, primești 20 de ”asterios” (pentru a simplica lucrurile, să le numim puncte). La sfârșitul primei săptămâni (fiecare vineri dimineața) îți achită un câștig maxim de 10% (în general 7-10% săptămânal) profit în contul tău, din care 80% se trec automat la puncte (asterios) și 20% la soldul în numerar.
Se poate vedea clar, că în prima săptămână prin adăugarea la taxa de 20 dolari a celor 80% vei avea 21,6 puncte (asterios) și 0,4 dolari. În săptămâna următoare pornești de la 21,6 puncte, din care se vor face 23,33 în dimineața de vineri din a doua săptămână, și așa mai departe. După cum se poate vedea din tabel, după a 20-a săptămână sistemul tău se auto-susține și din a 40-a săptămână te poți astepta la un venit pasiv de aprox. 100 dolari. Și din acest moment începe să pornească cu adevărat afacerea, căci câștigul punctelor mari va induce un randament și mai mare. Dacă te uiți în continuare în tabel, se vede clar că avansând în timp câștigurile săptămânale îți cresc tot mai mult, într-un caz optim la sfârșitul săptămânii a 75-a vei atinge un venit maxim săptămânal de 400 dolari.
(În cazul în care optezi pentru calitatea de membru de argint, cu taxa lunară de 10 $, vei ajunge la un venit săptămânal de maxim 400 dolari în aprox. 3 ani)
Suma minimă ce poate fi retrasă este de 10 dolari, care va fi virată în contul tău în 0-3 zile


In  tabelul de mai jos prezintă veniturile posibile care se obțin în cazul taxei de 20 dolari cu un randament săptămânal optim de 10%.
Da clic si vezi!


Din Clubul Asteria fac parte si trăiesc din beneficiile obtinute foarte mulți oameni din întreaga lume, dacă vei face parte și tu, depinde de o singură decizie, decizia TA!

Inscrie-te pe  https://club-asteria.com/member/register/?refid=206229  .INSCRIERE GRATUITA!
Dupa inscriere,odata intrat in club vei figura pe lista mea ,si eu iti voi acorda tot sprijinul pentru a ajunge sa rulezi aceasta afacere si sa ajungi si tu la profitul lunar de 1600$.

Ps.Eu am ignorat o vreme invitatia primita de la un prieten.  Acum vazand saptamanal cum se inscrie profitul in pagina mea de membru pot spune ca ,daca nu ma inscriam dadeam cu piciorul uneia din putinele sanse de a castiga bani pe internet.Sincer ,consider cea mai buna afacere pe internet pentru toata lumea-incepatori sau cu experienta pot genera profit prin inscrierea in clubASTERIA.
Daca nu stii cum sa faci bani pe net.de ce sa nu lasi pe altii sa genereze profit si pentru tine!


 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau

2 comentarii:

  1. Care este a 4 a afacere ? am inteles ca cele 3 sunt : Justbeenpaid, Asteria Club si Univest, intrebarea mea este care este a 4 a ^^ apreciez mult ce faci pe blogul asta citesc tot si datorita tie mi-am schimbat gandirea si iti multumesc, daca voi face un profit frumos am sa vin la tine sa iti multumesc personal, cu stima Guiu Richard.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca citesti intradevar postarile mele de pe blog poti vedea ca de fapt sunt 5 afaceri viabile in acest moment.Pe cele 3 nu le mai trec dar mai sunt Royalty7 si Zeekrewards.
      pROBABIL CA AM OMIS SA SCHIMB NUMARUL AFACERILOR IN MOMEMTUL IN CARE AM MODIFICAT MATERIALUL POSTAT.
      Va trebuii sa imi revizuiesc toate postarile sa fac corectiile necesare acolo unde se impune.
      Iti doresc succes in ori ce afacere derulezi pe net.

      Ștergere