miercuri, 13 aprilie 2011

Club Astreria, o sursa de venit !

Club Astreria,
o sursa de venit pe internet foarte simpla, practica, la indemana oricui!
Indiferent ce pregatire sau ocupatie ai acum, daca ai peste 18 ani si vrei sa faci bani pe internet atunci  ceea ce scriu in continuare este pentru tine.
Compania se numeste Club Asteria si este condusa de lideri cu experienta printre care o mentionez pe Andrea Lucas, fosta director la Banca Mondiala in perioada 1979-1986 (vezi aici o adeverinta care dovedeste asta). Andrea Lucas este o persoana publica si poti gasi date despre ea pe internet, poti vedea pe youtube mesaje de-ale ei.Club Asteria este o companie serioasa, credibilia care activeaza la un nivel mondial si care isi tine promisiunile fata de membrii sai.


Sediul central:
Asteria Holdings Limited (Hong Kong) 

Suite 1005
, Albion Plaza 
2-6 Granville Road 
Tsimshatsui, Kowloon 
Hong Kong
Birou: 
Asteria Corporation 

1934 Old Gallows Road 
Suite 350
, Vienna

Virgina 22182
United States
 
      Obiectivul acestei companii este sa creeze o comunitate globala prin care sa ajute imigranti, oameni saraci si pe cei care cauta oportunitati de afaceri sa atinga succesul atat in viata personala cat si in cea profesionala. In principal ofera produse ca programe si unelte educationale in domeniul antreprenoriatului, identifica oportunitati de afaceri profitabile si noi tehnologii care pot fi implementate de oricine, gaseste cele mai ieftine cai pentru cineva care vrea sa trimita bani oriunde in lume. De asemenea Club Asteria ofera discount la cumparaturi din mall-ul propriu si la calatorii, prin microfinantare/microcreditare ajuta antreprenori, se implica in programe filantropice (pana acum s-a implicat in multe proiecte de ajutorare a oamenilor din tarile sarace si in prezent ajuta oamenii afectati de dezastrul din Japonia prin organismele Crucea Rosie, World Vision, UNICEF si Salvati Copiii), promoveaza un forum pentru discutii prin care membrii sa vina cu idei sau sugestii care sa duca la imbunatatirea standardului de viata a comunitatilor in toata lumea etc.
Inscrierea este gratuita ,si o data devenit membru vei vedea in paginile saitului oportunitatile pe care ti se ofera.
Pentru inscriere intra pe;
 https://www.club-asteria.com/member/register/?refid=206229

Dupa inscriere,iti accord tot sprijinul de care ai nevoie pentru a demara si dezvolta aceasta afacere!
Te astept sa devii si tu membru al clubului Asteria!



Suces si mereu castiguri pasive!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu