joi, 7 aprilie 2011

Ce este CLUB ASTERIA!

CITESTE:
Alte detalii  privind CLUB ASTERIA!



 1. In primul rand nu este o afacere de tip MLM. Este o companie care imparte inapoi 75% din investitii, membrilor Asteria.

2. Unul dintre fondatorii club-ului Asteria, este chiar fosta directoare a bancii mondiale, pe nume Andrea Lucas (perioada 1979-1986). Se pot vedea video-uri cu ea si prezentarea afacerii Club-Asteria pe youtube.
Introdu pe youtube numele ei urmat de Club-Asteria si iti vor aparea toate video-urile cu ea.

3. Vei putea realiza castiguri lunare de 1600$ chiar si fara sa inscrii macar un singur membru direct.

4. Punctul 3 relaxeaza orice persoana neexperimentata pe internet, ma refer la cei care sunt noi pe net sau nu stiu cum sa caute noi membri, sau chiar nu au succes deloc, probabil chiar si naturii lor mai putin comericiale, pentru care nu sunt ei de vina.

5. Afacerea are doua planuri de investitie

Abonamente lunare:

SILVER - 9,95 $ lunar
GOLD - 19,95 $ lunar

Iti recomand sa devii membru gold pentru ca este mai avantajos si ai multe gratuitati.

6. Pentru abonamentul tau lunar primesti Asterios luna de luna.
Pentru Silver 10 Asterios, iar pentru Gold 20 de Asterios
Dar poti sa ramai si membru gratis pe acest site cat vrei tu pentru ca nu esti obligat sa te activezi. 
Nu ai nicio obligatie de activare, nici un termen de proba, dar neactivat nu vei castiga nimic niciodata. Te activezi cand vrei, dar daca te-ai inscris pe acest site, la ce te-ai mai inscrie daca ai vrea doar sa te vezi cu numele pe el de ornament si nu sa faci bani cu oportunitatea acestui site??? 
Dar ca sa intelegi, nu ai nicio obligatie, deci te poti inregistra gratis si cand ai bani de abonamentul lunar, te activezi si astfel iti va incepe numaratoarea inversa pana la momentul cand vei incepe sa beneficiezi de sume mai mari.

7. Saptamanal primesti un procent de aproximativ 8% Asterios din totalul Asterios pe care i-ai acumulat luna de luna. Acesti Asterios nu-i poti transforma in bani sau sa-i retragi vreodata, dar acesti Asterios iti genereaza tie un profit de aproximativ 2% pe saptamana in bani reali pe care-i poti retrage oricand doresti dar poti sa-i si reinvestesti in Asterios mai departe daca vrei.
Acesti Asterios sunt niste puncte sau la putem spune actiuni in valoare de:  1 Asterios = 1 $, pentru care primesti dividente saptamana de saptamana si cu cat vei acumula mai multi Asterios, cu atat dividentele tale vor fi mai mari saptamana de saptamana. 
De aceea este important sa investesti in cat mai multi Asterios.
Cu un abonament de doar 20 de dolari lunar si fara nicio recrutare de noi membri in reteaua ta, vei ajunge dupa 18 luni la 20 000 de Asterios si un profit saptamanal de 400 de dolari, bani reali pe care poti sa-i retragi cand doresti in contul tau de Alertpay.
Iata pe acest spreadsheet un plan de plata fara nici macar un membru inscris.

Daca ai bani sa investesti in Asterios, cel mai bun plan este Exemplu 3 si 4 pe care ti-l recomand.

Priveste Exemplul 1
Daca observi in Exemplul 1 iti arata saptamana de saptamana: week 1;2;3.....si mai departe pana la saptamana 73 cum iti cresc acesti Asterios, si profitul de 20% pe care poti sa-l retragi care va fi de 400 $ saptamanal fara sa inscrii vreo persoana in reteaua ta. 
Daca observi scrie: Be passive( 100% no recruiting) and earn. Adica simplu castigi fiind pasiv 100%, fara recrutari de membri in reteaua ta.

8. Dar pentru fiecare persoana recrutata de tine direct, si care isi plateste abonamentul lunar, tu vei primi un bonus de 50% lunar din abonamentul membrului tau direct. Daca un membru de-al tau direct s-a activat Silver, primesti 4,50 $ bonus lunar, iar daca s-a activat gold, primesti 9 $ lunar.
Dupa cum vezi, cu doar 2 persoane recrutate si active, iti vei scoate abonamentul tau lunar de 20 $ si vei merge incet dar sigur pe drumul castigului mai mare de 1600 de dolari lunar. Iar numarul de persoane pe care le poti inscrie direct este nelimitat.
Acest target il vei atinge in 18 luni de la activarea ta fara nicio recrutare, daca bineinteles vei ramane cu abonamentul tau activ luna de luna. 
Dar poti si mai repede daca iti vei reinvesti acel castig de 20% in Asterios, sau daca vei inscrie cat mai multi membri directi, pentru ca iti vor aduce profit in bani pe care poti sa-i investesti cand vrei tu in Asterios. 
De castigat oricum castigi cu acest sistem, insa cat de repede ajungi la castig mai mare, asta depinde numai de implicarea ta in promovarea acestui sistem. Vrei mai repede de 18 luni sa ajungi la acei 1600 $ lunar? Atunci promoveaza-ti permanent link-ul de inscriere. 
Nu te intereseaza recrutarea de membri directi in reteaua ta? Atunci pur si simplu fii activ luna de luna si ai rabdare timp de 18 luni. Oricum dupa cum vezi din luna a 6-a deja vei avea un profit de peste 20 $ cu care iti vei scoate abonamentul lunar.
In concluzie, oare chiar nu renteaza sa alergi macar dupa 2-3 membri directi ca sa-ti scoti tu abonamentul tau lunar??? Are importanta daca ii gasesti in 2 luni si nu o luna de la activarea ta?
Eu zic ca nu. Important este ca ai reusit macar atat, indiferent ce experienta ai pe internet, mai multa sau mai putina.

9. Un alt bonus oferit de firma este 10% din suma investita in asterios de membrii tai directi.





Sursele de Venit ale Companiei:
Veniturile companiei se acumulează din taxele lunare de membru,
 
din vânzarea produselor şi serviciilor proprii, din dobânzile
 
aplicate programelor de microfinanţare şi microcreditare, din
 
taxele pentru operaţiuni bancare, din promovarea pe Google Adsense,
 
din ClickBank, Amazon, din vânzarea de publicitate, etc., iar 75%
 
din totalul tuturor acestor venituri se împart membrilor clubului.

După cum se observă, venitul companiei este alimentat doar de surse
 
sigure, nedepinzând de alţi factori, iar acest lucru oferă o garanţie
 
pentru obţinerea de către membri a veniturilor menţionate mai sus.


Care e mecanismul prin care se înmulţesc cei 20$ lunari?

Săptămânal se împart membrilor activi o cotă parte din profitul
 
obţinut pe baza numărului de asterios acumulaţi de către aceştia.
 
Se asigură o creştere săptămânală (prin dividente) de 7-10% din
totalul numărului de asterios din săptămâna precedentă. În plus se
 
primesc şi comisioane din vânzarea de produse, dar şi 10% din
 
investiţiile făcute de către membrii direcţi ai reţelei personale.

Banii acumulaţi din dobânzi, comisioane şi alte procente alocate
 
se pot retrage oricând prin unul din procesatorii de plată cu care
 
lucrează Club Asteria (de exemplu prin PayPal sau AlertPay).
 Foarte importante dupa inscriere ar fi:

1. Adauga-ti adresa de Alertpay si apoi activeaza-te ca membru GOLD
2. Citeste acele NEWS de fiecare data cand apar ca altfel te vei trezi ca nu primesti Asterios si dividente in contul tau. Este o cerinta a firmei pentru a-ti da banii saptamana de saptamana.
3 Promoveaza-ti link-ul de inscriere , sa vezi ce repede vei ajunge la 1600 de dolari lunar castig, mai repede de acele 18 luni.
In prezent compania are peste 400.000de membri inscrisi . Obiectivul lor e de 1 Milion. INSCRIEREA e gratuita !da clic si alatura-te si tu membrilor clubului.AI DOAR DE CASTIGAT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu