vineri, 20 aprilie 2012

JUSTBEENPAID si JSS-TRIPLER de la inscriere la profit!


JUSTBEENPAID  afacere de succes pentru oricine se hotareste sa se inscrie.
 Pasul
1 -inscrie-te


2 -Din cei 10$ primiti bonus la inscriere,cumpara 1 pozitie in jss-tripler

 Cum i-ti cumperi 1 pozitie in jss-tripler
Dupa inscriere intri pe site,te loghezi - pasul urmator dai clic pe jss-tripler in caseta din stanga sus ,vei fi directionat pe alta pagina care te indruma spre accesul in jss-tripler dai clic pe caseta din centru  pentru a intra in aria JSS-TRIPLRER.In partea stanga gasesti cei 3 pasi care te ajuta sa finalizezi cumpararea pozitiei in jss-tripler:
din bonusul de 10$ pe care i-ai primit la inscriere .
Da prima data clic pe caseta 2 pentru a transfera cei 10$ din JSS in JSS-TRIPLER.
Apoi da clic pe caseta 3 pentru a cumpara 1 pozitie in jss-tripler .In caseta din dreapta pui cifra 1 care inseamna 1 pozitie in valoare de 10$.
Da clic pe Proceed with My Order.
Din ziua urmatoare vei beneficia de profitul de 0,2 $ zilnic, timp de 75 de zile.
3 -Daca nu ai un cont de plati online Alertpay (fa-ti un cont, este gratuit )




4-cumpara cel putin 1 pozitie din banii tai=10$ pentru ca dupa cele 75 de zile cat dureaza ciclul de castig in jss-tripler sa ramai in sistem si din profitul realizat sa poti cumpara alte pozitii care genereaza bani.

SAU!

IMPORTANT de stiut ,
este ca dupa 45 de zile cei 10$ primiti la inscriere sunt retrasi in sistemul jss.
Cursa castigului zilnic continua pana in ziua 75 cand castigul tau real este de 5$ poti vedea castigul zilnic in sectiunea financial
Din acest moment ai 2 variante:

A -investesti din banii tai 5$ prin Alertpay (+cei 5$ castigati =10$ din care i-ti cumperi 1 noua pozitie in jss-tripler si care adduce profitul de
0,2 $ pe zii si cumperi apoi, alte pozitii in momentul in care castigul ajunge la 10$ )

B -nu investesti cei 5$ din banii tai si afacerea se opreste la acel moment.

(Justbeenpaid,da sansa celor ce doresc sa castige bani prin  bonusul de 10$ primiti la inscriere sa se familiarizeze cu derularea afacerii, lasa timp sufficient pentru cei care nu au cont de plati online sa isi faca un cont ,si pentru cei care au bani putini de investit reduce la jumatate banii investiti pentru cumpararea unei pozitii in jss-tripler.
1 pozitie in jss-tripler in mod normal costa 10$ daca folosesti cei 5$ castigati in urma bonusului primit la inscriere ai de investit doar 5$ din banii tai.)

5 -daca ai bani si vrei sa investesti mai mult cumpara 4-8-12-16….pozitii  in multiplu de 4. Cu, cat investesti mai mult cu atat castigul zilnic sau pe perioada celor 75 de zile este mai mare.

6 -Poti de asemenea castiga inscriind referali.
Dupa inscriere ,logheaza-te si pe pagina principala in sectiunea Marketing gasesti lincul tau de afiliat.Promoveaza afacerea ,inscrie membrii si ve-I castiga si din inscrieri.
IMPORTANT!
 POTI CASTIGA SI FARA SA INSCRII NICI UN REFERAL, DOAR DIN INVESTITIA PE CARE O FACI TU!

6 -Poti opta pentru diferite variante dupa ce ai investit :

-Sa retragi profitul imediat ce ajungi la 20$(este suma minima care se poate retrage )pana cand i-ti recuperezi banii investiti si apoi sa reinvestesti in pachete de cate 4 pozitii pentru a reface baza de castig din banii castigati.

-Sa reinvestesti o perioada de timp ,apoi sa alternezi retagere de bani cu reinvestit in pozitii (asa vei avea tot timpul noi pozitii generatoare de castig.

-Sa retragi tot profitul pe parcursul celor 75 de zile( care este de 150% pe termende 75 de zile)dar atunci ciclul castigului in jss-tripler se incheie si daca doresti din nou sa castigi bani trebuie sa pornesti din nou cu investitie in pozitii.

Ce este important de stiut :

La incheierea ciclului de 75 de zile in jss-tripler , fiecare grup de 4 POZITII sunt transferate in JSS unde primesti gratuit o pozitie JSS in matrice si pentru fiecare matrice maturata (complectata) vei fi platit cu 60$.

DECI-
la o investitie de 10$ castigi 15$ dupa 75 de zile/pozitie si inca 15$ /pozitie la maturarea matricei  pe care o primesti in JSS.
Este important sa ai investitii in grupuri de 4 pozitii, pentru ca in acest fel matricea in care se transfera pozitiile din jss-tripler, dupa trecerea celor 75 de zile se complecteaza mai repede si implicit primesti cei 60$/matrice mai repede.
Justbeenpaid are si alte programe din care poti sa castigi .Cel mai simplu, mai usor, este jss-tripler (nu necesita cunostinte avansate in domeniul afacerilor de investitii)
Cei insa care au cunostinte avansate in acest domeniu pot gasii in justbeenpaid si alte modalitati de a castiga bani in celelalte sectiuni ale afacerii.

Cu Justbeenpaid prin JSS-TRIPLER pierd doar cei care nu se inscriu.

Daca insa esti decis sa nu faci parte din aceasta categorie inscrie-te!


Citeste si celelalte materiale de pe blog care trateaza aceasta afacere (citeste materialele despre cum sa i-ti faci cont de plati online Alertpay si fa-ti cont-gratuit)
INVESTESTE SI CASTIGA.

Eu am prezentat cateva strategii de castig,tu esti liber sa i-ti constuiesti propria ta strategie .
Succes tuturor celor care hotarasc sa castige bani inscriindu-se la JUSTBEENPAID.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu