marți, 10 aprilie 2012

JUSTBEENPAID SI JSS-TRIPLER =afacere profitabila !


Cum poti face din JSS-TRIPLER o afacere pe deplin profitabila!

Aceast material vine in sprijinul tuturor celor care s-au inscris sau doresc sa se inscrie in JUSTBEENPAID,
sau de ce nu, se adreseaza celor interesati de potentiale catiguri din afaceri care au la baza investitii.
<Pierzator este doar cel ce se teme ca va pierde> si sta si se uita de pe margine la cei care au curajul de a investii si care castiga bani pe net din aceste afaceri.
Ce e bine de stiut!

Justbeenpaid ofera tuturor celor care se inscriu 10$ pentru a-si putea cumpara 1 pozitie in jss-triplersi pentru a putea demara afacerea.
Aceasta pozitie ofera un castig zilnic de 0,2$ timp de 75 de zile.
E un castig mic zic unii dar asta este regula.

Daca vrei sa sporesti castigul zilnic depinde doar de tine –poti cumpara cate pozitii doresti si in functie de numarul de pozitii ai si profitul zilnic.
Minimum de pozitii care i-ti aduc profit in timp este de 4=40$
Pentru a putea face investitia trebuie sa ai un cont de plati online Alertpay din care sa faci plata catre JUSTBEENPAID.
Pe blogul meu gasesti indrumari pas cu pas despre cum sa i-ti faci un cont de plati Alertpay. Daca nu ai si doresti sa i-ti faci cont.(contul Alertpay este gratuit !)
Sa vedem cum poti castiga bani prin JSS-TRIPLER.
EX. Sa zicem ca ,ai cumparat 12 pozitii in JSS-Tripler=120$(echivalentul in lei ) prin Alertpay.

IMPORTANT,numarul pozitiilor cumparate e bine sa fie 4,8,12,16…250.deci multiple de 4.

Aceste 12 pozitii i-ti aduc zilnic 2,4$ pe perioada de 75 de zile cat dureaza ciclul de profit in jss-tripler.
Dupa 20 de zile castigul se ridica la 48$ bani din care poti cumpara alte 4 pozitii=total 16 pozitii in jss-tripler=3.2$ castig pe zii,dupa alte 13 de zile ai profit de 41$ deci poti cumpara inca 4 pozitii=20 =4$ pe zii profit …..De ce in exemplul meu apare cumpararea de 4 pozitii sau multiplul de 4 (12 pozitii la pornire) ?

Dupa trecerea celor 75 de zile cat dureaza ciclul de castig in jss-tripler pentru fiecare grup de 4 pozitii primesti 1 pozitie in JSS si 4 pozitii vor ocupa 4 din 6 pozitii intr-o matrice care la umplerea ei (complectarea celor 6 pozitii) i-ti mai aduc 60$ castig.
Pentru cele 12 pozitii cumparate la inceput dupa 75 de zile primesti 3 pozitii –matrice in JSScare la umplere aduc fiecare cate 60$.De asemenea urmeaza celelate pozitii cumparate din castig sa fie transferate in matrice JSS fiecare la momentul in care implinesc 75 de zile.
 Pe pagina siteului ai un calculator unde poti afla castigul la jss-tripler in functie de suma pe care vrei sa o investesti.

Eu am dat doar un exemplu.
Cel mai indicat lucru care este valabil la toate afacerile in care se investeste este ca dupa un timp sa zicem 2 luni de la pornire, sa i-ti recuperezi banii investiti initial si sa rulezi mai departe banii realizati din profit.
Reinvestind profitul obtinut in jss-tripler pe un timp de 2 luni sa zicem,  sporeste castigul zilnic si in momentul in care decizi sa
 i-ti retragi banii investiti initial acest lucru se realizeaza mult mai rapid.
Mai exista si varianta in care retragi profitul zilnic timp de 75 de zile castigul pe pozitie este de 150% dar in acesta situatie dupa 75 de zile jss-tripler nu i-ti mai adduce nici un profit.
Urmeaza sa astepti umperea matricelor in care au fost transferate grupurile de cate 4 pozitii din jss-tripler in jss
Cel mai profitabil mod de a castiga in jss-tripler este sa i-ti stabilesti o strategie proprie de investitie-reinvestire-retragere dupa nevoile tale personale.

Investitia-aduce procentul de 0,2 % pe zi pentru suma investita.

Reinvestirea-aduce noi pozitii generatoare de profit.

Retragerea de bani aduce linistea recuperarii investitiei si apoi bucuria castigului .
In acest mod vei avea mereu pozitii in jss-tripler si apoi in jss care vor genera castig repetativ.Acesta este un mod de a realize venituri pasive.
Sper ca prin acest material am raspuns numeroaselor intrebari care mi-au fost puse pe aceasta tema.
Doresc tuturor success in acest tip de afaceri,si de asemenea castiguri passive cat mai mari.

Un comentariu:

  1. Da, pot spune ca este chiar o afacere profitabila, acum depinde si cat timp va tine, dupa cum se discuta pe internet se pare ca va fi de lunga durata. eu sunt inscris de aproape o luna am intrat cu un capital de 500 $, deja am venituri de cate 20 $/zi, am facut o proba de retragere de 50$ prin alertpay, totul a decurs normal, sincer sunt multumit, dupa cele 80 zile, pot zice ca voi avea un profit substaantial, care nicio banca nu ti-l ofera si tinanad cont ca, cu 500$ nu poti deschide nicio afacere.

    daca vrei sa te inscrii poti accesa link-ul de mai jos sau fa copy/paste in browserul tau, inregistreazate si iti pot oferi si suport online prin messenger sau skype.

    http://adv.justbeenpaid.com/?r=tHelKb2r8z
    Inscriete si sigur imi vei multumi mai tarziu.

    RăspundețiȘtergere