miercuri, 18 aprilie 2012

JSS-TRIPLER-cum ajungi la profit .


O  data inscris la Justbeenpaid primesti un bonus de 10$ din care i-ti poti cumpara 1 pozitie in jss-tripler.
Cum i-ti cumperi 1 pozitie in jss-tripler!

.Dupa inscriere intri pe site,te loghezi - pasul urmator dai clic pe jss-tripler in caseta din stanga sus ,vei fi directionat pe alta pagina care te indruma spre accesul in jss-tripler dai clic pe caseta din centru  pentru a intra in aria JSS-TRIPLRER.In partea stanga gasesti cei 3 pasi care te ajuta sa finalizezi cumpararea pozitiei in jss-tripler:

Da prima data clic pe caseta 2 pentru a transfera cei 10$ din JSS in JSS-TRIPLER,din bonusul de 10$ pe care i-ai primit la inscriere .

Apoi da clic pe caseta 3 pentru a cumpara 1 pozitie in jss-tripler .In caseta din dreapta pui cifra 1 care inseamna 1 pozitie in valoare de 10$.

Da clic pe Proceed with My Order.
Apoi din ziua urmatoare vei beneficia de profitul de 0,2 $ zilnic timp de 75 de zile.
IMPORTANT de stiut ,
este ca dupa 45 de zile cei 10$ primiti la inscriere sunt retrasi in sistemul jss.
Cursa castigului zilnic continua pana in ziua 75 cand castigul tau real este de 5$.
Din acest moment ai 2 variante:

1-investesti din banii tai 5$ (+cei 5$ castigati =10$ din care i-ti cumperi 1 noua pozitie in jss-tripler si care adduce profitul de
0,2 $ pe zii si cumperi  apoi alte pozitii in momentul in care castigul ajunge la 10$ )

2-nu investesti cei 5$ din banii tai si afacerea se opreste la acel moment.
Daca optezi pentru varianta 1- in timpul celor 45 de zile trebuie sa i-ti faci un cont de plati online Alertpay pentru a putea transfera cei 5$ sau mai mult (dupa dorinta)din contul Alertpay  in contul JSS in vederea cumpararii pozitiei sau pozitiilor in JSS-TRIPLER.
 Gasesti indrumari pas cu pas in limba romana despre cum sa i-ti faci un cont Alertpay,cum sa alimentezi contul cu bani etc.pe blogul meu.

Ce e foarte important de stiut e ca toate afacerile care au la baza INVESTITII ofera profit dupa suma investita.
Cu cat investitia este mai mare –genereaza un profit mai mare si astfel poti recupera suma investita prin retragere in acelasi cont Alertpay.
In acelasi mod poti retrage si castigul generat de banii investiti .
DECI :
Justbeenpaid,da sansa celor ce doresc sa castige bani prin  bonusul de 10$ primiti la inscriere sa se familiarizeze cu derularea afacerii,lasa timp sufficient pentru cei care nu au cont de plati online sa isi faca un cont ,si pentru cei care au bani putini de investit reduce la jumatate banii investiti pentru cumpararea unei pozitii in jss-tripler.
1 pozitie in jss-tripler in mod normal costa 10$ daca folosesti cei 5$ castigati in urma bonusului primit la inscriere ai de investit doar 5$ din banii tai.
Daca vrei castig real inscrie-te,investeste si castiga.



Din cate  afaceri am derulat pana acum pot spune ca JSS-TRIPLER este in asa fel gandit incat, oricine poate castiga bani usor fie ca incepator fie ca persoana experimentata.Este o afacere care se invata din mers ,pas cu pas care necesita doar sa stabilesti suma de investit pentru a te bucura apoi de profit .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu